Anmeldelser

Annette Søderberg
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Så dejlig tandklinik, de sødeste mennesker, super dygtige,meget omsorgsfulde. Jeg har gået der i mange år, og kunne ikke finde på at skifte ⭐️
Jeg kan på det varmeste anbefale stedet

 

Karen Sjoegren
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Jeg er meget glad for at komme på klinikken ,dygtigt og venligt og omsorgsfuldt personale.,har været patient der i mange år, og kunne ikke drømme om at skifte.

 

Ronny Billy
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Den bedste tandlæge klinik i København, altid fantastisk behandling og altid utroligt hjælpsomme, ligegyldigt hvad det drejer sig om ,og personalet er altid i godt humør og man føler sig velkommen og at de kun er der for ens bedste, kan varmt anbefale dem
Mvh
Ronny Billy

 

Henrik Rommel
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Jeg kan kun anbefale denne tandklinik til alle og enhver. Jeg er kommet her de sidste 14 år og har aldrig haft grund til at klage. mage til søde, rare, og profesionelle piger skal man lede længe efter.

 

Lena Skov Andersen
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
De er altid søde og smilende samt forklarer og fortæller så det let forstås

 

Harry Christiansen
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
I er allesammen super søde og rare.. og jeg får hele tiden info om hvad i laver .. og i er søde til at spørge om jeg er okay.. har intet negativt at sige 😘

 

Ellen Lauridsen
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
I er bare super at komme op til .

 

Gabriella Vaidelyté Kisbye
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Jeg bliver altid mødt med den bedste service og høj faglighed fra både tandlæge og hjælpeassistent. Jeg kan i den grad anbefale Tandklinikken ved Langgade Station – også for dem, der måske lider af tandskræk. Ved operationen af min visdomstand blev der sørget for, at jeg følte mig tilpas og blev informeret gennem hele processen. Jeg kommer glædeligt igen.

 

Maria Theresa Norn
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Super og kompetent service.

 

Jørgen Christensen
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Jeg kommer lige fra Tandklinikken ved Langgade Station, hvor jeg har fået repareret en kindtand.
Jeg kan på det varmeste anbefale klinikken, da jeg oplevede en service, venlighed og professionalisme fra både tandlæge og hjælpeassistent Det var en ren fornøjelse og en tryg oplevelse af at være i professionelle hænder.

 

Tobias Dedenroth
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Altid god og professionel behandling med et smil.

 

Laura Lausen
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Jeg kan kun anbefale tandklinikken. Personalet er super dygtige og professionelle og de yder rigtig god service. Jeg har normalt aldrig brudt mig om at gå til tandlægen, men efter at jeg er begyndt hos dem, har jeg ingen problemer. Det gjorde på intet tidspunkt ondt og tandlægen tog sig ordentligt tid, til at kigge på mine tænder. Har intet dårligt at sige. Super søde og smilende.

 

Clement Irbil
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Smilende og professionelt personale. Vil selv vende tilbage og anbefaler også klinikken til alle andre.

 

Mino Vaknin
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Jeg fik lavet en krone på en meget problematisk og udfordrende kindtand, af en dygtig tandlæge på klinikken, som var meget vedholdende med at få det helt rigtigt. Resultatet blev en spot-on pasning af kronen, uden mellemrum til mad kan sidde fast, men lige nok plads til tandtråd.

Jeg er meget tilfreds og kan kun anbefale 😊

 

Lasse Wagner
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Et super god tandlæge oplevelse. Man bliver altid mødt med smilende personale. Det kan jeg godt anbefale til andre.

 

Trine Nielsen
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Bedste tandklinik i København. Søde og dygtige medarbejdere, loyale og gode til at forklare og hjælpe en. De laver aldrig noget hen over hovedet på en. Jeg er kommet der gennem flere år og har altid været yderst tilfreds. En tandklinik hvor man kender hinanden, jeg føler mig altid tryg og godt behandlet. En tandklinik man kan stole på. De varmeste anbefalinger herfra.

 

Ulla Kvelland
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Altid super god behandling og rimelige priser.

 

Torben Bjerregaard
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Har snart brugt tandklinikken i 25 år. De er professionelle, super flinke og det er de samme personer, jeg møder år efter år. Det er trygt og det kan anbefales.

 

Bardur Arantsson
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

 

Lisbeth Meinecke
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

 

Michael Olsen
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

 

Inger Prehn
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

 

Christina Christensen
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

 

Nicole Hahn
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

 

Ellen Kristoffersen
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

 

Rikke Fjord Thomsen
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

 

denise gjernøe
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

 

Stjepan Krešimir Kračun
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
(Oversat af Google) De meget venlige, høflige og pålidelige, ekstraordinært dygtige og umiskendeligt behagelige damer på denne tandklinik har taget sig af mine tænder i mere end 11 år – uanset hvor stædigt jeg har forsøgt at ødelægge dem med at ryge og nægte at tandtråd, blandt et utal af andre dårlige vaner, hvoraf nogle jeg hensynsløst fortsætter med at øve den dag i dag.

Jeg kunne altid stole på deres råd, men også deres tålmodighed og forståelse for min stædighed og min generelle tendens til at prøve at tale, mens der er 17 instrumenter, der stikker ud af min mund.

Tak for de mange års upåklagelig pleje – og for mange flere år af det samme fremover.

(Original tekst)
The very kind, polite and trustworthy, extraordinarily skilled, and unmistakably pleasant ladies at this dental clinic have been taking care of my teeth for more than 11 years – no matter how stubbornly I have been trying to ruin them with smoking and refusing to floss, amongst a myriad of other bad habits, some of which I recklessly continue to practice to this day.

I could always rely on their advice, but also their patience and understanding for my stubbornness and my general tendency to try to talk while there are 17 instruments sticking out of my mouth.

Thank you for the many years of impeccable care – and for many more years of the same to come.