Vores tandlægeklinik som ny patient

Første gang du kommer på klinikken, vil du blive modtaget af en af vores dygtige behandlere, som vil bruge god tid på at lære dig og dine tænder at kende.
Har du blot brug for et eftersyn og evt. en tandrensning, vil dette som regel blive foretaget med det samme.

Har du særlige behandlingsbehov, f.eks. parodontose, knækkede eller manglende tænder, vil vi på baggrund af en undersøgelse og evt. røntgen foreslå forskellige behandlingsmuligheder, som vi sammen med dig afstemmer efter dine ønsker og økonomi. Du vil altid få tilbuddet om et uforpligtende skriftligt overslag, som du kan tage med og overveje derhjemme.

Hvis du er medlem af sygeforsikringen Danmark, skal du huske at oplyse os om det, så vi automatisk kan indberette for dig.
Du vil blive tilbudt automatisk indkald. Her kan du vælge, om det skal være med e-mail eller tilsendt kort. Du vil også på SMS få tilsendt en reminder dagen før dit besøg.

Vi kan, med din accept, rekvirere journal og røntgenbilleder fra din tidligere tandlæge. At vælge behandler er ofte et spørgsmål om tillid og kemi. Hos os har du derfor altid frit valg blandt vore behandlere.

Det er vigtigt for os at gøre dit tandlægebesøg til en tryg og positiv oplevelse. Er der noget, du gerne vil have, vi gør anderledes, skal du blot sige det. Så vil vi gøre vores bedste, for at efterkomme dine ønsker. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have yderligere spørgsmål!