Tandbro

Har man mistet en eller flere tænder, kan de som regel erstattes med en tandbro, dog er det begrænset, hvor mange tænder en bro kan erstatte.
Det kræver flere naturlige tænder at bære en lang bro. Da en bro bliver cementeret fast på de naturlige tænder, vil man hurtigt opnå samme følelse som ved egne tænder.

Formålet med broer er for nogle at opnå flere tænder at tygge med, mens andre får denne type tandbehandling af æstetiske årsager. Ligesom kroner fremstilles broer i metalkeramik, porcelæn og guld, og de fremstilles stort set som kroner. I de tilfælde hvor de tænder, der skal bære en bro er næsten fejlfrie, kan man erstatte den manglende tand med en klæbebro. Her limes broen fast med plast, og tænderne slibes kun ganske lidt. Klæbebroer kan som regel kun erstatte en enkelt tand, da de ikke er lige så holdbare som almindelige broer.

tandbro | tandbroer | tandbro københavn | tandbroer københavn

Har du brug for at vide mere om, tandbroer og hvordan de kan hjælpe dig i din hverdag? Eller sidder du inde med nogle spørgsmål? Så er du altid velkommen til at kontakte os! Vil du vide mere om din Sygeforsikring Danmark dækker, eller delvis dækker en tandbro til dig? Så klik her for at læse mere!