Skæve tænder

Ønsker du et flottere smil, og har du skæve tænder, er vi på klinikken certificeret i brugen af TrioClear til tandretning.

TrioClear er en avanceret tandretningssystem, som er næsten usynlig i munden og mere komfortabel at have siddende. Din livsstil påvirkes derfor mindst muligt.

Der findes mange forskellige tandreguleringsskinner på markedet, men og TrioClear er den nok mest usynlige, fordi man kan undgå flere attachments (hæftepunkter). Den går 3 mm udover tandkødet, og kanten på skinnen er derfor skjult. De skiftes også oftere end andre skinner, hvilket gør at man undgår misfarvning og pletter på dem.
De virker mere komfortable end andre skinner, da der benyttes et 3-trin system med en blød, medium og hård skinne, der giver en bedre tilpasning og mindre ubehag. Da skinnerne skiftes oftere, og da man behøver færre attachments end andre mærker, er de mere hygiejniske.

Trioclear giver maksimalt komfort, fordi behandlingen starter med tynde skinner, der giver mindre reguleringspres i starten på tænderne – og dermed er meget behageligere at bære og giver bedre tilvænning. Man skifter skinner i 3 step modsat andre, som ofte kun bruger én tykkelse i hele regulerings behandlingen.

Prisen på behandlingen afgøres af omfanget af tandretningen.

Kom ind til en gratis konsultation og hør mere om behandlingen, og om denne vil passe dit behov.

Læs mere på www.trioclear.com/

 

Vi kan nu også tilbyde tandregulering med ClearAligner. Behandlingen foretages her med et antal gennemsigtige plastskinner.

Læs mere på www.ClearAligner.dk

Kom ind og få en gratis vurdering af, om dine tænder er egnede, og hvad det vil koste at udføre behandlingen på dig.