Tandlægeskræk

Hvis du er en af de patienter som oplever tandlægeskræk, så er vi her for at hjælpe dig! Vi vil gøre alt for at gøre dit tandlægebesøg til en positiv og smertefri oplevelse.
Ved første besøg vil vi typisk tale med dig om dine ønsker og behov! Så vi sammen kan finde ud af hvordan vi bedst behandler dine tænder, i et trygt atmosfære der har fokus kun på dig!

Vi vil foretage en undersøgelse, og udarbejde en behandlingsplan i samråd med dig! Derudover vil vi udlevere et skriftligt overslag på hvad behandlingen vil koste.

Vi behandler tandlægeskræk tæt på Langgade Station

Har du tandpine eller andet akut behandlings behov vil vi naturligvis begynde med at afhjælpe dette. Vi tager det i dit tempo og er med dig hele vejen. Og lige meget i hvilket stadie din mund og dine tænder er i, ved ankomst. Så behandler vi dig kun med dit samtykke og i dit tempo! Hos os er der derfor aldrig nogen grund til bekymring. Kontakt os for mere information, eller henvend dig så vi i fællesskab kan finde den bedste måde at behandle dig på!

Hvis du skulle være bekymret om den økonomiske faktorer, når det kommer til dine tænder. Så kan du med fordel melde dig ind i Sygeforsikring Danmark, som kan hjælpe dig lidt på vej!

behandling af tandlægeskræk