Om os

Hos Tandklinikken ved Langgade Station sætter vi en ære i at gøre dit tandlægebesøg til en tryg og positiv oplevelse. Klinikken har været tandklinik siden 1943. Vi er din personlige tandlægeklinik. Flere af vores patienter har gået her i over 40 år! Så vi er stolte af at kunne sige, at vi har lige så mange nye glade patienter som gamle. Hos os er du som patient i fokus fra du kommer til du går. Med vores mange års erfaring har vi stor ekspertise i de fleste tandbehandlinger samt tandlægeskræk.

Gennem individuel rådgivning og pleje af dine tænder, hjælper vi dig med at forebygge tandsygdomme, samt med at bevare sunde og pæne tænder hele livet.

Om vores Tandklinik ved Langgade Station!

Vi yder altid professionel service på højeste faglige niveau og har i klinikken nyeste teknikker til rådighed, så du altid er sikret tandbehandling, der til fulde lever op til dine krav og forventninger.

Vores imødekommende tandlæger, tandplejere og klinikassistenter er opmærksomme på, at mange patienter helst vil undvære besøget hos tandlægen, og vi gør derfor ekstra meget ud af, at hele besøget fra start til slut foregår i dit tempo. Vi gør alt for at gøre dit besøg hos os godt og trygt. Klik her for at kontakte os, ved spørgsmål eller henvendelser!