Tandkroner

Hvis du sidder inde med en defekt tand, så har vi muligvis løsningen. Til tider vil det ikke længere være muligt at finde en holdbar løsning med en fyldning. Netop derfor kan en krone være den rigtige løsning for dig!. Tandkroner gør en svag tand mere holdbar, således at den ikke knækker, og dermed ikke mistes af den grund.

Tandkroner i forskellige slags materialer

En krone er en støbt restaurering, som består af porcelæn med metal under (metalkeramik) eller af ren keramik. Kronen fremstilles, efter aftryk af den tilslebne tand, på et dentallaboratorium. Herefter cementeres eller limes den fast på tanden.

Tandkroner kan også fremstilles i guld, fordelen ved disse er, at materialet er lidt blødere end porcelæn at tygge på. Dette kan især have betydninger hos personer, som skærer tænder. Ulempen er, at det ikke er æstetisk attraktivt, og at materialet er dyrt. Har du brug for at vide mere om selve klinikken, og vores tandplejere så klik her!

Husk at kontakte os, hvis du er i tvivl om en krone er det rigtige for dig, eller hvis du har andre spørgsmål! Hvis dine spørgsmål drejer sig om tilskud så kan du med fordel henvende dig til din personlige forsikring eller din forsikring hos Sygeforsikring Danmark!

Tandkroner